Garantie en retourneren

Garantietermijn

Op alle artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing. Deze garantie geldt enkel indien er een duidelijk gebrek/defect aan het artikel te constateren valt. Indien u aanspraak wilt maken op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u het defect zo snel mogelijk na constatering te melden. Hierna heeft de u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk), is reparatie niet mogelijk dan mag u een vervangend artikel uit te zoeken, of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.

Deze garantie vervalt wanneer:

u, de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen, u, de koper de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd, u, de koper het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is. In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door Handelsondernemingrobben.nl geleverd artikel, kunt u dit melden via info@handelsondernemingrobben.nl. Handelsondernemingrobben.nl zal u vervolgens binnen 3 werkdagen informeren over de te volgen procedure.

Defecte artikelen

In geval van een defect aan een artikel verzoeken wij u ons een email te sturen naar info@handelsondernemingrobben.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met U op Niet correcte leveringen Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen naar info@handelsondernemingrobben.nl. Eventuele kosten voor het aan ons retour sturen worden aan u vergoed.

Winkelwagen